Νόνικα Γαληνέα : Σοκάρει η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της – ” Πέρασα μία μπόρα , αλλά είμαι ζωντανή ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Secret και στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Νόνικα Γαληνέα η οποία και αναφέρθηκε στη περιπέτεια υγείας της που την έφερε κοντά στο θάνατο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Είµαι καλύτερα. Πέρασα µια µπόρα, αλλά τώρα είµαι πολύ καλύτερα. Νοσηλεύτηκα για µεγάλο διάστηµα στο “Υγεία”. Eπρόκειτο για µια δύσκολη, πολύ κακή στιγµή της ζωής µου, αλλά ευτυχώς είµαι ζωντανή» είπε χαρακτηριστικά η Νόνικα Γαληνέα.

Τι ακριβώς σας συνέβη;

Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω.

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγµή; Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Κοιτάξτε, όλοι θα «φύγουµε» κάποια στιγµή. Θα µπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγµή, αλλά είµαι εδώ, είµαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα. Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχοµαι σε όλους σας. Οσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είµαι γεµάτη από πράγµατα που έζησα, νιώθω πλήρης µέσα µου, ολοκληρωµένη.

Εκείνο το διάστηµα της νοσηλείας σας από πού αντλήσατε δυνάµεις; Σας ρωτάω, γιατί η ανεβασµένη ψυχολογία, προκειµένου να αντεπεξέλθεις σε αντιξοότητες, πολλώ δε µάλλον όταν µιλάµε για θέµατα υγείας, είναι καταλυτικός παράγοντας.

Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει µείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη µας. ∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσµος σήµερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συµβαίνει ακόµη- µε την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό.

Εσείς νοσήσατε από COVID;

Οχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση µε πολύ πόνο στο στοµάχι, γιατί θλίβοµαι βαθύτατα. ∆είτε πού καταντήσαµε… Και ο κορονοϊός να µην υπήρχε, τα πράγµατα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούµε τώρα πια σε καθηµερινή βάση είναι φόνοι, βιασµοί…

Να εικάσω ότι βλέπετε σίριαλ ή όχι; Εχουν γίνει αξιοσηµείωτες παραγωγές τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως τώρα άρχισα να βλέπω στο Mega το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Θέλω να γελάω. Πρέπει να σας πω ότι βρίσκω τους σεναριογράφους του σίριαλ σπουδαίους.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ