Νίκος Βέρτης : ” Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης ο οποίος και αναφέρθηκε στην αντιδικία που είχε πρόσφατα με πρώην συνεργάτη του , στη δικαίωση που είχε από τον Άρειο Πάγο αλλά και σε όλα όσα του άφησε η συγκεκριμένα ιστορία . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Πριν από λίγο καιρό δικαιώθηκες στον Άρειο Πάγο για την αντιδικία που είχες με πρώην συνεργάτη σου.

Αν αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια ήταν βιβλίο, πολλοί δεν θα πίστευαν ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που γράφει. Χρειάζεται πολλή υπομονή.

Στην αρχή, βέβαια, πολλοί άνθρωποι στα Μέσα πίστεψαν ότι όντως τον είχες αδικήσει αυτό τον άνθρωπο.

Θα σου πω ένα πράγμα. Αν πάω να κοιμηθώ νιώθοντας ότι έχω αδικήσει κάποιον, δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τον αριθμό του για να τον καλέσω και να του ζητήσω «συγγνώμη».

Σε είχε πονέσει πολύ αυτή η ιστορία γιατί γνωρίζω ότι ήταν στο φιλικό σου περιβάλλον και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν υπάλληλος σου.

Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια προβλήματα που μας προκύπτουν μπορεί να τα φέρνει η τύχη ώστε να μας προφυλάξει από κάτι χειρότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, πέραν του ότι έγινε από άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από εμένα καθώς άνηκε στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, είναι πως δεν γνώριζα ότι ο προφορικός λόγος ενός ανθρώπου χωρίς καμία τεκμηρίωση μπορεί να ληφθεί υπόψη έναντι πολλών αποδεικτικών στοιχείων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη. Ευτυχώς, αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα σε αστικό και ποινικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει κάποιος απλήρωτος από μένα. Και αν πάθαινα κάτι ακόμη και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια υποχρέωση, θα ήμουν κοντά σε αυτό τον άνθρωπο ώστε να παλεύω κάθε μέρα να ξεπληρώσω. Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού. Να τους έχει ο Θεός καλά και να τους φωτίζει να βρουν τον σωστό δρόμο. Μετά θα δουν πόσο ευτυχισμένοι θα είναι και αυτοί!

Προσέχεις πλέον περισσότερο τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου;

Νομίζω πως όχι. Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό. Δεν θέλω να φοβάμαι να δώσω την αγάπη μου σε όλους τους φίλους μου.

Φοβήθηκε ποτέ ότι δεν θα δικαωνόσουν στο τέλος;

Μέσα μου ήξερα πάντα ότι το καλό θα έρθει. Αλλιώς μπορεί να είχε αποφασίσει ο Θεός ότι έπρεπε να τιμωρηθώ για κάτι άλλο. Σίγουρα όμως όσο πιο κοντινό πρόσωπο σε βλάπτει τόσο πιο πολύ σε πονάει.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ