Όπως είδαμε χθες κατά την επιστροφή από συναυλία στην Αλβανία ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο Mega Καλημέρα και είπε τα εξής
“Η συναυλία που έκανα στα Τίρανα είχε μεγάλη προσέλευση. Ήταν πολύ η θέρμη η υποδοχή από την πρώτη ημέρα που φθάσαμε στην Αλβανία”, δήλωσε ο τραγουδιστής.
Σχετικά με την επιτυχία του, ανέφερε: “Κάθε καλλιτέχνης έχει τον κόσμο του. Μπορεί κάποιος να έχει 100 ακόλουθους που να θεωρούν ότι είναι στην κορυφή. Αν είχα λιγότερες πωλήσεις δεν θα αισθανόμουν κατώτερα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός”.
“Μέχρι στιγμής δεν σκέφτομαι την τηλεόραση, δεν έχω την ανάγκη. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω και προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω πράγματα που αγαπώ. Εύχομαι να μην έχω την ανάγκη να κάνω πράγματα που δεν αγαπώ” είπε.
“Θέλω να πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον θα βρω λίγο χρόνο και για μένα” είπε κλείνοντας ο Νίκος Βέρτης.







