Νίκος Βέρτης : Aποκαλύπτει πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα , ” Κάποια στιγμή είδα ένα όνειρο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στο Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης ο οποίος και αναφέρθηκε στο πως προέκυψε το Βέρτης αφού το επώνυμο του είναι Αρβανιτίδης .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης. Το Βέρτης είναι ένα τυχερό όνομα, πολύ! Έχω χρόνια να πω πως βγήκε το Βέρτης, αλλά το έχω ξαναπεί παλιότερα σε συνεντεύξεις στα πρώτα μου χρόνια. Τραγουδούσα στη Βέροια σε ένα μαγαζί το ’98 – ’99, ήμουν άρρωστος, είχα 40 πυρετό και ξύπνησα μέσα στη νύχτα, είχα εφιάλτες.

Είδα ξαφνικά ένα όνειρο – μετά από αυτό το όνειρο μπόρεσα να κοιμηθώ- ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα κάτι σαν χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε “Βέρτης”. Σηκώθηκα, έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα, είδα γραμμένο το όνομα, γιατί δεν θα το θυμόμουνα. Μετά θυμήθηκα το όνειρο, ήταν πολύ περίεργο.

Δεν πίστευα πολύ στα όνειρα, κράτησα το όνομα, το συζήτησα με τους ανθρώπους τριγύρω μου και στο χαβαλέ ξεκίνησα να με φωνάζουν όλοι “Βέρτη”. Και αστραπή άλλαξε η ζωή μου. Κάθε μήνα άλλαζε η ζωή μου. Το ένα έφερνε το άλλο, ήρθαν απίστευτες προτάσεις, δισκογραφικές εταιρείες. Όλα αστραπή σαν μια μαγική χρυσόσκονη. Πολλή τύχη! Πολύ παράξενο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ