Νίκος Μουτσινάς : Aποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό !!!

Στο «Καλό Μεσημεράκι» «εισέβαλε» το μεσημέρι της Τετάρτης η Ματίνα Παγώνη, αφήνοντας τον παρουσιαστή άφωνο.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν έχασε την ευκαιρία συζητώντας με τον Νίκο Μουτσινά, να αναφερθεί στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα… Άφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί… Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει: «Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω».

Η Ματίνα Παγώνη συμβούλεψε στη συνέχεια τον παρουσιαστή να προτρέπει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε… Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη».

Πάνω στη συζήτηση, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για ποιον λόγο η τρίτη δόση γίνεται στους έξι μήνες, με την Ματίνα Παγώνη να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας πως δεν παρακολουθεί όσα γίνονται.

«Δεν παρακολουθώ γιατί έχω πιστοποιητικό νόσησης. Δεν έχω μπει να δω, δεν είναι ακόμη η ώρα μου για το εμβόλιο» είπε πάνω στην κουβέντα ο Νίκος Μουτσινάς, αποκαλύπτοντας έτσι πως νόσησε από κορονοϊό

Πηγή : Fthis.gr


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ