Νίκος Μάνεσης : ” Δεν θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος ” !!!

Για το ενδεχόμενο μιας νέας εκπομπής, παρόμοια με το “60 λεπτά Ελλάδα”, συζητούσαν σήμερα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, με τον ίδιο τον Νίκο Μάνεση να αντιδρά όταν του πρότειναν οι συνεργάτες του να κάνει μια δική του, ταξιδιωτική εκπομπή με Έλληνες του εξωτερικού.

“Έχω παιδιά που σπουδάζουν, έχω σύζυγο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα” είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης, ενώ στη συνέχεια είπε στον συνεργάτη του: “Δε θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος, ότι σε κοιτώ υποτιμητικά, ότι σου φέρομαι χλευαστικά και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Κατάλαβες; Σε αυτά τα ζητήματα που θέτεις, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο μου δίπλα. Με τον δικηγόρο μου θα μιλάω”.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης είπε: “Εγώ ασχολούμαι όταν βγαίνουν καινούργια πράγματα, δεν ασχολούμαι ξανά. Το μόνο που λέω είναι, επειδή υπάρχει δημόσια ομολογία ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, εργάζεται η εταιρία για να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει. Η άποψή μου είναι λύστε το πρόβλημα και μετά τα νούμερα τηλεθέασης. Να μη βγαίνουν οι τηλεθεάσεις, γιατί εφόσον το πρόβλημα συνεχίζεται, είναι προβληματικές οι τηλεθεάσεις και κρίνεται και το ψωμάκι του κόσμου. Εφόσον υπάρχει δημόσια ομολογία ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, σταματάς να βγάζεις τηλεθεάσεις, τα φτιάχνεις και εν συνεχεία βγάζεις τα κανονικά νούμερα”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ