Νίκη Λάμη : ” Πρόσφατα βρέθηκα κι εγώ σε αυτή τη θέση , στην αρχή σοκαρίστηκα ”

Στη Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο Tύπος Tv μίλησε η Νίκη Λάμη και είπε τα εξής

Σχετικά με τις ερωτήσεις που γίνονται από ρεπόρτερ τηλεοπτικών εκπομπών και πολλά επώνυμα πρόσωπα έρχονται σε άβολη θέση, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως “Έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να το αντιμετωπίσει με ευγένεια. Μπορείς ευγενικά να αρνηθείς να απαντήσεις, μπορείς να αλλάξεις την κουβέντα, μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση όπως θέλεις. Πρόσφατα βρέθηκα κι εγώ σε αυτή τη θέση, στην αρχή σοκαρίστηκα, καθώς η ερώτηση αφορούσε κάτι πολύ προσωπικό. Νομίζω ότι το διαχειρίστηκα και προχώρησα”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον χρόνο που περνά, απάντησε πως “Είμαι αυτό που λέμε κοκέτα, θα ασχοληθώ πολύ με την εμφάνιση μου και πως θα βγω, μου αρέσει. Θα πω, λοιπόν, “ωχ, μεγαλώνεις, τι γίνεται”, θα κάνω και φιλοσοφικές σκέψεις “τι έχω κάνει μέχρι τώρα” και άλλα τέτοια. Μεγαλώνουμε, σκεφτόμαστε τις αξίες της ζωής μας, η ψυχολογία είναι ένα πεδίο που μου αρέσει ιδιαίτερα. Πιστεύω ακράδαντα πως μέσα μας είναι το “κλειδί” και των κακών και των καλών”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ