Νένα Μεντή : ” Είχα ανοίξει μπουτίκ ρούχων εκτός Αττικής …Πείνα ” !!!

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε χθες η Νένα Μεντή και είπε

«Ήταν πολύ δύσκολα μέχρι τα 45 μου που έπαιξα στις Τρεις Χάριτες. Η ζωή μου μέχρι τότε ήταν πολύ δύσκολη. Έκανα θέατρο αλλά είχα και παιδί», είπε η Νένα Μεντή και εξομολογήθηκε στη συνέχεια:

«Άφησα το θέατρο 5 χρόνια και πήγα και άνοιξα ένα μαγαζί εκτός Αθήνας, μπουτίκ με είδη δώρων, στο Πόρτο Χέλι. Αλλά μετά δεν ήθελα να είμαι εκτός Αθήνας. Δεν είχα δουλειά, είχα αφήσει το θέατρο γιατί είχα χτυπήσει πολύ ψηλά με μια φιλο-εργασιακή μεγάλη απογοήτευση».

«Δεν ήξερα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το θέατρο. Τι να έκανα για να επιβιώσω. Κι όταν έκανα παιδί, πολύ δύσκολα έως πείνα. Αλλά δεν παραιτούμαι εύκολα», ανέφερε η Νένα Μεντή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ