Όπως είδαμε τη Κυριακή που μας πέρασε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί από το Survivor εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας . Χθες λοιπόν και λίγο πριν την επιστροφή της πίσω στην Ελλάδα το Love it πρόβαλλε ένα μικρό απόσπασμα με τις πρώτες της δηλώσεις οι οποίες και ήταν οι εξής
«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί.
Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».







