Νατάσα Θεοδωρίδου : To παρασκήνιο της γνωριμίας της με την Ελένη Μενεγάκη και η βάφτιση του γιου της, Άγγελου Λάτσιου !!!

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων το παρασκήνιο της γνωριμίας της με την καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο γεγονός πως έχει βαφτίσει τον γιο της παρουσιάστριας, Άγγελο Λάτσιο, τον οποίο αποκάλεσε «σούπερ σταρ».

Ήσουν εκεί στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega, ήσουν εκεί και στην τελευταία στον Alpha πριν από έναν και κάτι χρόνο. Φίλες, κουμπάρες, μια ζωή μαζί. Πώς πρωτογνωριστήκατε;

Πολύ τυχαία. Τότε ήταν στον ΑΝΤ1, το δυνατό, το λαμπερό πρόσωπο του σταθμού. Κάναμε μια εκπομπή ενώ ήμουν ακόμα Θεσσαλονίκη και δέσαμε αμέσως. Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελένη. Τώρα που έχουμε διαγράψει την πορεία μας και την ιστορία μας συχνά γελάμε σχολιάζοντας γεγονότα της ζωής μας. Το πιο σπουδαίο με την Ελένη είναι πως είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Για μένα αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο της.

Έχεις βαφτίσει και τον Άγγελο…

Ο Άγγελος είναι σταρ, σούπερ σταρ, αφού εγώ το βάφτισα αυτό το παιδί! (Γελάει.)

Πηγή : Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ