Ναταλία Γερμανού : ” Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα πει ” Ναι , με τη Μαρία Αντωνά είμαστε ζευγάρι ”” !!!

Με αφορμή την αποκάλυψη για το νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου η Ναταλία Γερμανού χθες αναφέρθηκε σε Λιάγκα – Αντωνά . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν θα πει κάτι, τι να πει; “Ναι, με τη Μαρία Αντωνά είμαστε ζευγάρι” δεν πιστεύω, δεν είναι το στυλ του», ανέφερες η Ναταλία Γερμανού.

«Με τα προσωπικά των άλλων δεν είναι διακριτικός, αν και είπε πως για την Αθηνά Οικονομάκου την ενημέρωσαν πρώτα πριν το δείξουν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ