Μυστικά και tips των κοριτσιών που παραμένουν αδύνατες και τρώνε ότι θέλουν !!!

Αν αναρωτιέστε αν τρελένεστε κάθε φορά που κάνετε μια δίαιτα και δεν μπορείτε να χάσετε κιλά εύκολα , υπάρχουν κάποια tips που κάνουν όσα κορίτσια που ότι και να τρώνε δεν παχαίνουν. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά από αυτά παρακάτω :

1 ) Δεν μετρούν τις θερμίδες : Γνωρίζουν από πριν τη μερίδα που είναι κατάλληλη για εκείνες , δεν αγχώνονται λοιπόν . Προσπαθήστε λοιπόν και εσείς να παρακολουθείτε τι τρώτε κρατώντας ένα ημερολόγιο συνήθως που να καταγράφεται. Αυτό και θα σας απαλλάξει από το να μη φάτε παραπάνω αλλά και θα είστε προσεκτικές στις μερίδες και το μέγεθος .

2 ) Μαγειρεύουν σπίτι : Φροντίζουν να μαγειρεύουν σπίτι και φυσικά δεν τρώνε ότι βρούνε στο ψυγείο. Μαγειρεύουν συνήθως ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και τέτοιου είδους τρόφιμα που είναι και πιο υγειινά.

3 ) Δεν βάζουν ποτέ τον εαυτό τους σε διαδικασία πείνας : H λιμοκτονία δεν βοηθάει ποτέ κανέναν να χάσει βάρος . Μάλιστα μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα προβλήματα . Αν δεν μπορείτε να χάσετε βάρος καλύτερα αναζητήστε τους λόγους που δεν μπορείτε .

4 ) Δεν κάνουν αυστηρές δίαιτες : Οι κοπέλες που έχουν ένα υγιές σώμα δεν σκέφτονται ποτέ να κάνουν δίαιτα και μάλιστα αυστηρή , απλά τρώνε υγιεινά και με μέτρο.

5 ) Είναι συνεπείς : Δεν πηδούν από το ένα μέτρο διατροφής στο άλλος , υιοθετούν σωστές συνήθεις όπως να κοιμούνται σωστά , να τρώνε υγιεινά και να γυμνάζονται .

6 ) Δεν βρίσκουν δικαιολογίες : Δεν προσπαθούν να βρουν τρόπους όπως πονοκέφαλος , κακοκαιρία , ώστε να μην γυμνάζονται , πάντα κάνουν τις συνηθισμένες τους προπονήσεις και τρώνε υγιεινά.

7 ) Δεν πιστεύουν σε διατροφικούς μύθους : Τέλος ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φάτε μετά τις 7 το απόγευμα , και ποιος είπε ότι μπορείτε να τρώτε ένα κοτόπουλο με σαλάτα ή αν ξυπνάτε πεινασμένη το βράδυ να μην τρώτε ένα υγιεινό σνακ ή και ένα cupckake αλλά μια φορά μέσα στο μήνα. Δεν είναι πιεσμένες , δεν είναι σκληρές με τον εαυτό τους και έτσι πρέπει να κάνετε και εσείς .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ