Μπέττυ Μαγγίρα : ” Zήλεψα. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα . Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή της καθώς εμφανίστηκε με ένα πέπλο υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου και είπε τα εξής

«Καλέ, συγκινήθηκα. Δεν έχω βάλει πέπλα εγώ. Ε τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα. Λέω: κάτσε ρε συ, εγώ νυφικό δεν έχω βάλει», ανέφερε στην αρχή η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύτηκε, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε, ο Νομικός με την Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν, η Ελίνα Κέφη επίσης. Τι ήταν αυτό; Να ρωτήσουμε αν ήταν καλή η συναστρία και παντρεύτηκαν όλοι τώρα; Το ζήλεψα λίγο το νυφικό, τα τούλια. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα. Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα», πρόσθεσε η ίδια.

«Τώρα βάλε εσύ το νυφικό και μετά θα το βάλω εγώ. Να στείλω μία σέλφι στον Μάζη, να του πω: Δημήτρη με ζήτησαν»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ