Μπέττυ Μαγγίρα : ” Σίγουρα για να αφήσω το Open , υπήρχαν λόγοι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με το Open ενώ αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει το Your Face Sounds Familiar . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Είμαι χαρούμενη. Η τηλεόραση έχει θέματα που πρέπει να λύσεις, αλλά δεν ξεκινάμε με αρνητικό πρόσημο” είπε αρχικά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και συμπλήρωσε:“Όταν μίλησα για επαγγελματισμό δεν άφησα υπονοούμενο για το Open, απλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Σίγουρα υπήρχαν λόγοι που επέλεξα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν έχει να κάνει όμως με το αν ήταν επαγγελματίες ή όχι στο OPEN. Σίγουρα για να το αφήσω, υπήρχαν λόγοι, οι οποίοι είναι προσωπικοί και δε θα ήθελα να τους αναφέρω”.

Σχετικά με την αντικατάσταση της από την Ελένη Τσολάκη είπε: “Ήταν αναμενόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη η Ελένη”.

Αναφορικά με την ομάδα της είπε: “Η Μαρία Αντωνά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Σαράντο δεν ακολούθησαν. Αν μπορούσα να πάρω όλη μου την ομάδα, θα την έπαιρνα. Τώρα, γιατί και πως… Δεν είναι το μέρος να το αναπτύξουμε. Λόγοι υπάρχουν για όλα, τώρα αν πρέπει να γίνονται γνωστοί, δεν νομίζω ότι αφορούν και στον κόσμο”.

“Αν γίνει το “Your Face Sounds Familiar” θα το παρουσιάσω εγώ” είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ