Mπέττυ Μαγγίρα : ” Η σκηνή που η Φαίη Σκορδά στέλνει συνεργείο να πάρει δήλωση από την Δανάη Μπάρκα …ήταν λίγο αμήχανο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Faystime μετά τις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τη θέση της . Έτσι αυτό χθες το σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στο I LOve Σου κου και είπε “Αυτή η σκηνή που η Φαίη Σκορδά στέλνει τηλεοπτικό συνεργείο να πάρει δήλωση από την Δανάη Μπάρκα ήταν λίγο awkward, αμήχανο. Λέω τώρα ρε παιδί μου πως μπορεί να αισθανόταν η Δανάη απαντώντας στο συνεργείο;

Πιστεύω ότι κανένας δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση Μάρτη μήνα. Μπορεί στην Φαίη να έχει γίνει πρόταση.

Αν ίσχυε αυτό, θα έστελνε κάμερα η Φαίη Σκορδά; Τι τηλεοπτικός πολιτισμός θα πω εγώ! Καταπληκτικό” σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ