Μπέττυ Μαγγίρα : ” Δεν είναι ωραίο τώρα να έχει άντρας ξυρισμένο πόδι ” !!!

Με αφορμή τις δηλώσεις Μπέσσυς Αργυράκη και Άγγελου Μπράτη χθες στο I love Σου Κου η Μπέττυ Μαγγίρα είπε

«Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε να έχει ξυρισμένες γάμπες ο άντρας. Θα συμφωνήσω τώρα εγώ με τον Άγγελο Μπράτη. Οι κολυμβητές το έχουν περισσότερο αλλά δεν γίνεται για να γλιστράς, γιατί πλέον φοράνε και αυτά τα ολόσωμα body», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γίνεται για το μασάζ που κάνουν μετά. Κάνουν μασάζ και τραβιούνται οι τρίχες. Κατ’ αρχάς οι τρίχες πέφτουν από μόνες τους με την τριβή και την κάλτσα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι ωραίο τώρα να έχει ο άντρας ξυρισμένο πόδι. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έχει ανοίξει γενικά ένα μέτωπο, πολεμάμε την τρίχα και οι γυναίκες και οι άντρες», σχολίασε με χιούμορ η Σίσσυ Καλλίνη.

«Καλά κάνουν οι γυναίκες και την πολεμάνε. Είσαι απ’ αυτές που δεν θέλουν να την πολεμήσουν; Θα φτάσουμε κι εκεί να πούμε τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; Νομίζω ότι πρέπει να αφιερώσουμε μία άλλη εκπομπή σε αυτό που αναφέρεται η Σίσσυ», ρώτησε στο ίδιο ύφος η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

03:46

«Εννοείται ότι κοιτάμε και τα δόντια στους άντρες. Αν δεν έχει ωραία δόντια ή αν δω κανένα μαυράκι, έχω στρίψει, έχω προλάβει, έχω φύγει και δεν με έχεις δει καν. Εννοώ αν είναι απεριποίητα τα δόντια», σχολίασε νωρίτερα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ