Mπέσσυ Αργυράκη : ” Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί στην Αυστραλία , θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής ”

Στο Πρωινό Σου Σου μίλησε χθες η Μπέσσυ Αργυράκη και είπε

«Η Εβελίνα θέλει να κάνει μία ανανέωση, να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Της έχω βάλει προθεσμία μέχρι τον Οκτώβριο να μπει στο τραγούδι, γιατί εκεί είναι ο χώρος της. Με στενοχωρεί όμως πάρα πολύ να γράφουν ότι εγώ την έβαλα στην τηλεόραση. Είναι άδικο όσο δεν πάει. Δεν τη βοήθησα ποτέ, γιατί δεν χρειάστηκε», ανέφερε για την κόρη της η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Είναι κάποια σχόλια στα social που με “σκοτώνουν”. Ειδικά το πρώτο διάστημα με τα σχόλια στο Twitter είχα αρρωστήσει, έγραφαν πολλές χοντράδες, ότι το παίζω μπεμπέκα και τέτοια», ανέφερε στη συνέχεια τραγουδίστρια.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε: «Το πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει θαυμαστής ήταν ένα περιδέραιο από μπριγιάν. Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί στην Αυστραλία. Θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής. Μια άλλη φορά, ερχόταν ένας θαυμαστής ερχόταν με χαρά, γιατί είχε φτιάξει ένα πολύ ωραίο μου πορτραίτο. Δεν είδε όμως τη τζαμαρία από τη χαρά του και πέρασε από μέσα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ