Μπέλλα Κυδωνάκη : ” Από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η γνωστή αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ” Λοιπόν ” και αναφέρθηκε στο τι δείχνουν τα άστρα όσον αφορά το κορονοϊό . Δείτε και παρακάτω τι είπε :

Φαντάζομαι πως όλοι σας ρωτούν τι βλέπετε για τον κορονοϊό. Πότε θα ξεμπερδέψουμε από την πανδημία;

Εμείς οι αστρολόγοι έχουμε πάρει έναν λάθος ρόλο. Το θέμα δεν είναι να βρούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, αλλά πώς θα διαχειριστούμε το πρόβλημα της πανδημίας. Είναι ορισμένα πράγματα που πλανητικά φαίνονται μεν, αλλά είναι μπλεγμένα και με άλλα.

Δείχνουν όμως μια τάση…

Η τάση λοιπόν των πλανητών υποδεικνύει πως από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε ξεμπερδέψει με όλο αυτό. Σιγά-σιγά βέβαια θα ηρεμήσουμε από τον Μάρτη και σταδιακά θα απελευθερωθούμε.

Μεταξύ μας έχουμε φτάσει να ευχόμαστε «καλή λευτεριά»…

Εδώ λοιπόν έγκειται αυτό που προείπα για τον ρόλο της αστρολογίας. Κάθε τι που μας συμβαίνει είναι μια κατάσταση πνευματική. Δηλαδή, όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα, ο πλανήτης τα είχε ξανά ζήσει και πριν εκατό και διακόσια χρόνια. Υπήρξαν πολύ σοβαρές πανδημίες που μάστιζαν την ανθρωπότητα σε δύσκολες αστρολογικές περιόδους. Αυτά τα γεγονότα έρχονται για να μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικά είναι τα κεκτημένα μας…

Ένα μάθημα δηλαδή…

Φυσικά, όλα αυτά που θεωρούμε δεδομένα, όπως ο αέρας που αναπνέουμε, η ελευθερία μας, η ανθρώπινη επαφή, τα οποία δεν τα εκτιμούσαμε. Κάθε φορά που η ανθρωπότητα ξεφεύγει, γίνεται κάτι που μας ξυπνά και μας κάνει να ευγνωμονούμε και να βλέπουμε τα λάθη μας. Είναι ένα είδος κάθαρσης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ