Mπάμπης Στόκας : ” Περισσότερο την βρίσκω πια με τα λαϊκά τραγούδια παρά με ροκ ” !!!

Μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Μπάμπης Στόκας στο Ενώπιος Ενωπίω και είπε τα εξής

«Από ότι έχω καταλάβει, για να το πω έτσι με καινούργια φρασεολογία της εποχής, η συμβίωση σας είναι ελεύθερη. Δηλαδή και μαζί και μόνοι. Θέλω να μου εξηγήσετε πως γίνεται και πως δουλεύει αυτό» υπογράμμισε, εν αρχή, ο οικοδεσπότης για να τοποθετηθεί ο Μπάμπης Στόκας ως εξής. «Πάρα πολύ ωραία. Ναι, δουλεύει ωραία. Να πω την αλήθεια, όσον αφορά τους Πυξ Λαξ, είναι η πρώτη φορά που κάνουμε το κέφι μας. Πραγματικά».

«Χωρίς να έχουμε δηλαδή στο μυαλό μας ότι πρέπει ντε και καλά να αποδείξουμε κάτι ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε το χαιρόμαστε. Χαιρόμαστε αυτές τις βραδιές. Συνεχίζουμε να κάνουμε όμως και μόνοι μας πράγματα γιατί είμαστε ανήσυχοι και γιατί είναι κάποια πράγματα που δεν χωράνε στους Πυξ Λαξ αλλά χωράνε σε κάτι άλλο».

«Εμένα μ’ αρέσει να τραγουδάω και λαϊκά τραγούδια γιατί είναι η ρίζα μου. Περισσότερο μπορώ να πω ότι την βρίσκω τώρα με τα λαϊκά τραγούδια παρά με ροκ. Δεν ξέρω αν είναι επειδή μεγάλωσα, με ικανοποιεί. Οι μεγάλοι συνθέτες, οι μεγάλοι λαϊκοί. Από την άλλη είμαστε και σε μια φάση που μας φέρνει κάποιος ένα ωραίο τραγούδι, το κάνουμε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μπάμπης Στόκας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ