“Μούγγα” η Άντζελα Γκερέκου: «Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για…» !!!

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας για την εμπειρία της στην Γη της Ελιάς αλλά και για την κόρη της Μαρία. Η αγαπημένη ηθοποιός δηλώνει περήφανη για το παιδί της και είναι μια τρισευτυχισμένη μητέρα.«Η Γη της Ελιάς είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας» ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

«Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου» είπε για την σκηνή που έγινε Viral στο τέλος της προηγούμενη σεζόν.

Όσο για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου».

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν το άλλο μισό του Τόλη Βοσκόπουλου για σχεδόν 30 χρόνια και το αντίστροφο. Με το “φευγιό” του μεγάλου ερμηνευτή τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει στην καρδιά της, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή εξομολόγηση του τραγουδιστή on air.

Πριν λίγους μήνες η γνωστή πολιτικός είχε γενέθλια και έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς αυτά ήταν τα πρώτα γενέθλια που περνά χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

«Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ…» έγραψε χαρακτηριστικά η Αντζελα Γκερέκου.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ