” Mου είπε ότι μόλις συνέλθει θα ερχόταν στο μαγαζί να με δει , αλλά δεν πρόλαβε ” !!!

Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε και για τον κολλητό του φίλο, τον Βασίλη Καρρά, αλλά και τις συνήθειες του.

“Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ και αντικριστό. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το ψάρεμα. Είχε φορτωθεί πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης για τον Βασίλη Καρρά.

“Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Κάποιες φορές τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε μάσαγε”.

“Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20”.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης αποκάλυψε συγκινημένος: “Μου είχε πει ότι μόλις συνέλθει λίγο θα ερχόταν στο μαγαζί να με δει, αλλά δεν πρόλαβε”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ