Όπως είδαμε χθες στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε συνέντευξη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία και αναφέρθηκε στο αν ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση , στα φαγητά που λατρεύει ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το Πέτρο Φιλιππίδη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Δεν ασχολούμαι με την εξωτερική μου εμφάνιση. Απλά υπάρχει ένα σκηνικό που η Ρένια Λουϊζίδου γελάει… Όταν ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και πηγαίναμε στο super market της έλεγα δύο λεπτά να ετοιμαστώ και μου απαντούσε: ”Συγγνώμη, θα βάλεις γούνα και σκουλαρίκια για να πάμε για ψώνια;”. Αυτό εννοώ, περιποιούμαι τόσο όσο… Δεν είναι πολύ. Ούτε έχω ημερήσια ρουτίνα περιποίησης».
Σχετικά με τα φαγητά που της αρέσουν, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες και τα τυριά. Μπορώ να ζήσω μόνο με αυτά. Να ‘ταν μόνο οι σαλάτες καλά θα ήταν».
Σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι γκρίζα τα πράγματα, μας θλίβουν και νομίζω πως από κάποια στιγμή και μετά τα σχόλια των συναδέλφων είναι περιττά».







