Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος και αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι ” Με πονάει ” το οποίο πραγματεύεται έναν ανεκπλήρωτο έρωτα και είπε τα εξής
“Πολλά μας πονάνε αλλά τα κρύβουμε και δεν τα επεξεργαζόμαστε. Μένουν πολύ πίσω στο υποσυνείδητο” είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει ζήσει τους έρωτες της ζωής του στο έπακρο και πως αυτήν την περίοδο είναι καλά στα προσωπικά του: “Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, είμαι συνειδητοποιημένος και ό,τι φέρει η ζωή, δεν μπορούμε να προβλέψουμε! Είμαι υπέρμαχος του θεσμού της οικογένειας, είναι κάτι που ολοκληρώνει τον άνθρωπο“.
Ο ίδιος θα ήθελε παιδιά ενώ έχει καλή άποψη για την υιοθεσίας: “Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα“.







