Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε στο πρώτο του ” πόθεν έσχες ” !!!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο νέος Υπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και έτσι αναγκάστηκε να καταθέσει για πρώτη φορά δημόσια δήλωση περιουσιακών στοιχείων

Σύμφωνα με το “Πόθεν Έσχες” που κατέθεσε ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για τις αγορές ακινήτων σε Αθήνα, Πάρο και Κύπρο.

Συγκεκριμένα φαίνεται ιδιοκτήτης με πλήρη κυριότητα διαμερίσματος 117.75τ.μ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής το οποίο αγόρασε το 2022 έναντι των 360χιλ ευρώ. Επίσης διαθέτει μονοκατοικία στην Γλυφάδα 492,26 τ.μ την οποία απέκτησε το 2006. Η αξίας της μονοκατοικίας κατά την απόκτηση της άγγιξε τα 536,811,50 ευρώ και σήμερα φτάνει τα 900.000 ευρώ. Μάλιστα, διαθέτει και μια μονοκατοικία στην Πάρο την οποία απέκτησε το 2011. Η βίλα χτίστηκε σύμφωνα με το δικό του γούστο είναι 775,67 τ.μ και στοίχισε 1.150.000 ευρώ.

Το 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε στην Αγλατζία Λευκωσίας ένα σπίτι και το οικόπεδο το οποίο του στοίχισε 125χιλ ευρώ. Στην ίδια περιοχή έχει αποκτήσει από το 2010 ένα ακόμα διαμέρισμα το οποίο ανήκει σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένεια του.

Στην Κύπρο, στην περιοχή Παραλίμνι στην Αμμόχωστο διαθέτει από το 2011 χωράφι που του στοίχισε 120.χιλ ευρώ, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2010 προχώρησε στην αγορά τριών χωραφιών τα οποία άγγιξαν συνολικά τα 284,299 ευρώ.

Στο “Πόθεν Έσχες” του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε και το αυτοκίνητο του ένα τύπου SUV 3200 κυβικών που του στοίχιζε 20 χιλ.ευρώ.

Επιπλέον, εμφανίζεται μέτοχος και σε τουλάχιστον έξι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών, ενώ διαθέτει επίσης 5 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνολικό ποσό που δήλωσε να φτάνει τα 425χιλ ευρώ.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ