Μέμος Μπεγνής : ” Δεν μου αρέσει η κιτρινίλα και το κουτσομπολιό , ούτε το πάνελ μου αρέσει ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Μέμος Μπεγνής και είπε τα εξής

«Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω τηλεπαιχνίδι, έχω φτάσει πολλές φορές, πολύ κοντά. Δε θα έλεγα ποτέ ναι σε κάποιο ριαλιτι ή μουσικό σόου. Μου έχουν γίνει προτάσεις. Θα έλεγα ναι στην παρουσίαση με δικούς μου ορούς. Δε μου αρέσει η κιτρινίλα και το κουτσομπολιό. Τηλεοπτικά, ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει, το θεωρώ ανούσιο αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα να υπάρχει μία εκπομπή πιο μορφωτική, πιο επίπεδου, όχι να ασχολούμαστε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Έχω δεχτεί πυρά για τις απόψεις μου. Δε με αφορά, γιατί έτσι είμαι, δεν ανήκω σε κάποιο κύκλωμα, σε κλίκες και μου έχει κοστίσει η κριτική που δέχομαι».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ