Μελίνα Ασλανίδου : Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Βασίλη Μουντάκη !!!

Όπως είδαμε χθες η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Love it και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία της με το Στέλιο Ρόκκο όσο και στις φήμες χωρισμού της με τον Βασίλη Μουντάκη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Θέλαμε πολλά χρόνια να συναντηθούμε με τον Στέλιο πάνω στη σκηνή. Ξέρω ότι όταν φτιάχνει ένα πρόγραμμα δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι καλά μελετημένο. Είμαι έτοιμη να βιώσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που θα ζήσω μαζί του» «Αποφάσισα να μείνω στα Χανιά. Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόμουν ούτως ή άλλως, αλλά το τελευταίο επτάμηνο αποφάσισα να μείνω εκεί». Σε ερώτηση αν θα τα άφηνε όλα για να ζήσει κάπου αλλού για έναν έρωτα, η ερμηνεύτρια αποσαφήνισε πως δεν θα το έκανε, λέγοντας: «Να τα αφήσω όλα, δεν τα αφήνω. Είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου. Τον εαυτό μου δεν θα τον αφήσω ποτέ για κανέναν λόγο».

Η δημοσιογράφος ρώτησε την ερμηνεύτρια αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι πλέον σε σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη κι εκείνη απάντησε: «Άστους να λένε. Στεναχωριόμουν πολύ καιρό και είπα δεν θα το κάνω άλλο στον εαυτό μου. Εγώ ξέρω που είμαι, ξέω τι κάνω, ξέρω πως είμαι. Αυτό έχει σημασία να είμαι καλά με τον εαυτό μου», ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Εγώ και ο εαυτός μου είμαστε πολύ καλά φιλαράκια. Για έναν σύντροφο ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα».
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της μίλησε για τις εναλλακτικές θεραπείες τις οποίες έχει μελετήσει αλλά και για το νέο της τραγούδι με την Γλυκερία με τίτλο «Φτάνει και περισσεύει».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ