Mατίνα Νικολάου : ” Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο Νίκος Μουτσινάς , είμαι πολύ θετική να το τολμήσουμε πάλι ” !!!

Στο στούντιο 4 βρέθηκε χθες η Ματίνα Νικολάου και είπε τα εξής για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά

«Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα. Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα “χάλια είναι έτσι κι αλλιώς”, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο» είπε η Ματίνα Νικολάου.

«εν το γνωρίζω αυτό (σ.σ. αν θα συνεργαστούμε), ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ