Mαθεύτηκε 12 χρόνια μετά : O άντρας στη ζωή της Μενεγάκη που ανάγκασε τον Γιάννη Λάτσιο να της ζητήσει διαζύγιο !!!

Για το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία κατακεραύνωνε τη βασίλισσα της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είχε υπογραμμίσει, αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη, «πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά, υπονοούμενα στην εκπομπή, φωτογραφίες από την προσωπική οικογενειακή της ζωή. Ίσως θεωρεί ότι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να ανέβουν πάλι τα νούμερα της εκπομπής».

Το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου δεν ήταν κοινή απόφαση

Μάλιστα, η τηλεκριτικός, σχολιάζοντας το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, επεσήμανε «τότε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκείνος που απαίτησε τη δημοσιοποίηση του χωρισμού γιατί έμαθε για έναν άνδρα στη ζωή της Ελένης. Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Μενεγάκη είχε κάποιον άλλον. Δεν ήταν από κοινού η απόφαση ανακοίνωσης, όπως με Λιάγκα-Σκορδά».

Πηγή : enimerotiko.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ