Μάρτζυ Λαζάρου : ” Έμπαινα στο αυτοκίνητο και έκλαιγα , έλεγα πως δεν μπορώ να το αντέξω ” !!!

Στη Real life και στη Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Μάρτζυ Λαζάρου και είπε

Έχεις δουλέψει σχεδόν με όλους. Είχες καλές ή κακές συνεργασίες;

Είχα και καλές και κακές συνεργασίες. Γενικά προσαρμόζομαι εύκολα, όμως, πρέπει να παραδεχθώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορείς να τους πιάσεις από πουθενά.

Έχεις κάποιον μηχανισμό ώστε να ανταποκρίνεσαι στα δύσκολα;

Τον πρώτο καιρό έμπαινα στο αυτοκίνητο και έκλαιγα. Έλεγα πως δεν μπορώ να το αντέξω. Την ίδια στιγμή όμως κάτι μου έδινε δύναμη. Έλεγα μέσα μου πως θα το παλέψω και το έκανα. Τώρα πια τα λέω στον ψυχολόγο μου, στον άντρα μου δηλαδή. Επίσης προσπαθώ να μην τα παίρνω πολύ βαθιά μέσα μου γιατί στο παρελθόν το έκανα και δεν μου βγήκε σε καλό. Θέλω να εργάζομαι σε χώρους που αισθάνομαι καλά. Δεν μπορώ να έχω πια ψυχολογικές πιέσεις.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ