Marseaux : ” Είχαμε πάθει σοκ με τις απόψεις που ακούστηκαν σε πρωινή εκπομπή για δηλώσεις μου ”

Στο Αστερόσκονη με το Νίκο Γρίτση μίλησε η Marseaux και είπε

“Θεωρώ πως είμαστε υποκριτές στην Ελλάδα ως ένα σημείο. Εγώ δεν ήμουν καθόλου της τηλεόρασης γενικότερα, τον τελευταίο καιρό είναι που συζητήθηκα στα κανάλια. Τώρα καταλαβαίνω πώς πιάνουν ένα θέμα και το αναλύουν, πώς και ποιον υποστηρίζουν κτλ. Είναι λίγο υποκριτικό”

Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε πως “Συζητήθηκα και μου το έστειλαν οι φίλες μου, γιατί εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Είναι τελείως έξω από εμένα και τη νέα γενιά η λειτουργία των πρωινών εκπομπών και των πάνελ. Είχε ανέβει στο TikTok ένα απόσπασμα από δηλώσεις μου σε μία πρωινή εκπομπή και με τις φίλες μου είχαμε πάθει σοκ με τις απόψεις που ακούστηκαν. Δεν έχω φίλους που θα μου πουν “θα καθίσω σπίτι να δω τηλεόραση”, ο μπαμπάς μου θα το κάνει”

Η Marseaux ξεκαθάρισε πως “Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να μην χάσω τον έρωτά μου για τη μουσική, τη σπίθα που νιώθω ότι πραγματικά δίνει νόημα στη ζωή μου. Ο χώρος μπορεί εν τέλει να σου κάνει κακό, να σου γεννήσει συναισθήματα που δεν θα ήθελες να τα νιώσεις. Είναι επικίνδυνο… Ήθελε θάρρος για να βγάλω το τραγούδι “Βότκα Βύσσινο”, είναι λίγο στα “γαλόνια” μου που το έκανα. Εγώ περίμενα ότι θα πέσουν να με “φάνε”, όπως και έγινε σε ένα ποσοστό. Η αγάπη που πήρα όμως ήταν πάρα πολύ συγκινητική, δεν περίμενα τον αντίκτυπο που θα είχε στον κόσμο. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “Το Τανγκό της Μαρσό”, ακόμα κλαίω όταν το τραγουδάω”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ