Mάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά : ” Στην αρχή εγώ ήμουν πιο πολύ ερωτευμένος μαζί της απ’ότι εκείνη ” !!!

Καλεσμένος στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο You Tube βρέθηκε ο Μάριος Καπότσης και αναφέρθηκε στη Κόνι Μεταξά . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Στην αρχή εγώ ήμουν πιο πολύ ερωτευμένος με την Κόνι απ’ ότι εκείνη. Το λέει και εκείνη, δεν είναι ότι το λέω εγώ. Εννοείται», είπε αρχικά ο Μάριος Καπότσης και συνέχισε:

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι. Δεν μπορείς. Είναι εκκλησία, το λένε όλοι, αλλά όντως αν εμείς είχαμε μια κάμερα και το κάναμε Καρντάσιαν. Κάθε μέρα και κάτι γίνεται, κάθε μέρα. Κάποιες γελάω με όσα γίνονται, ε, κάποιες φορές εκνευρίζομαι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάποιες φορές ο μαέστρος σε όλα αυτά είναι η Κόνι και κάποιες φορές που δεν θέλει να βλέπει κανέναν. Ανισόρροπα πράγματα.

Δεν την αλλάζω όμως με τίποτα, εννοείται. Τώρα είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πιστεύω ότι πλέον οι σχέσεις, στην εποχή που ζούμε, έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες. Καμία σχέση δεν έχουν με το παρελθόν, πέρα από το ότι υπάρχουν πάρα πολύ πειρασμοί και πρέπει να είσαι πάρα πολύ δουλεμένος και συνειδητοποιημένος άνθρωπος, υπάρχουν και επιλογές. Παλιά η μαγεία της οικογένειας, γιατί το πρότυπο μου είναι οι γονείς μου που είναι 40 χρόνια μαζί και αγαπημένοι, για να κρατήσει ήταν οι υποχωρήσεις και η κατανόηση. Τώρα, επειδή υπάρχουν όλες οι επιλογές και όλοι πατάνε στα πόδια τους, καλώς ή κακώς χωρίζουν τα ζευγάρια, γιατί κανένας δεν μπαίνει στη θέση του άλλου, κανένας δεν υποχωρεί».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ