Mαρινέλλα : ” Είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα , ας δώσουμε χρόνο , είπε η Ματίνα Παγώνη

Χθες στο Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε η Ματίνα Παγώνη και είπε τα εξής για τη Μαρινέλλα


“Μέχρι χθες ήταν σταθερή η κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη. Πιστεύω σήμερα να βγει ένα ιατρικό ανακοινωθέν. Διευκρινίζω το εξής. Ότι δεν υπάρχουν μείζονες επιπλοκές. Τις μικρές επιπλοκές μπορεί να τις έχει οποιοσδήποτε μέσα στη ΜΕΘ. Υπενθιμίζω ότι αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν χρόνο.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Πρέπει να αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του στη φαρμακευτική αγωγή. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα. Είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Έχει και την αγάπη του κόσμου, η θετική ενέργεια έχει σημασία” είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ