Μαρίνα Πατούλη : ” Όταν με λένε Barbie , μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης ” !!!

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η Ελένη Βουλγαράκη και συνάντησε την Μαρίνα Πατούλη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Όταν η δημοσιογράφος τής ανέφερε με θαυμασμό ότι είναι σαν Barbie, η Μαρίνα Πατούλη δεν το εξέλαβε ως κομπλιμέντο κι ανέφερε: «Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης. Μην κοιτάς το ροζ. Το θεωρώ σεξιστικό. Ναι, μου το λένε αυτό. Εγώ προτιμώ να βλέπουν το πιο μέσα, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν Barbie. Όμως είναι αρκετά σεξιστικό, δεν μένουμε εκεί. Οι γυναίκες, επειδή έχουν αντιληφθεί πάρα πολλά μέσα από την πορεία μου, είναι υποστηρίκτριές μου. Σεξισμό δέχομαι κυρίως από άνδρες.»

Πηγή :newsbeast.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ