Mαρίνα Λαμπροπούλου : ” Mε τον πατέρα του παιδιού μου δεν προλάβαμε να παντρευτούμε λόγω της οικονομικής καταστροφής του ” !!!

Στο Πάμε Δανάη και στη Κατερίνα Νινιού μίλησε χθες η Μαρίνα Λαμπροπούλου και είπε τα εξής

Μέσα σε όλα η γοητευτική χορεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν προλάβαμε να παντρευτούμε λόγω της οικονομικής καταστροφής που του είχε συμβεί. Μου ζήτησε να κάνουμε πολιτικό γάμο αλλά εγώ δεν ήθελα συμβόλαια, ήθελα να φορέσω το φορεματάκι μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει ένας ωραίος σύντροφος δίπλα στο παιδί μου. Ξέρω ότι του λείπει μια αντρική παρουσία που να μας πάει μπροστά».

«Έκανα μια συζήτηση με τον γιο μου και δακρύσαμε και οι δύο, αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί», πρόσθεσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ