Mαριάνθη Κάσδαγλη : ” Μετά το Survivor έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάνθη Κάσδαγλη η πρώην παίκτρια του Survivor και είπε τα εξής

«βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για λίγα χρήματα».

«Μετά από δυο – τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο, αν και δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πως συνέβη και περιμένουμε να βγει το αποτέλεσμα μέσα από το δικαστήριο».

«Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μαριάνθη Κάσδαγλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ