Μαριάντα Πιερίδη : Ξεσπά κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη – ” Θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις ” !!!

Αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μαζί με τον Φειδία Παναγιώτου και ζήτησαν από ένα έφηβο να φάει μια γόπα τσιγάρου με αντάλλαγμα 50 ευρώ.

Το γεγονός αλλά και η απάντηση του Φειδία Παναγιώτου σχολιάστηκαν στην εκπομπή “Summer’s Cool” με την Μαριάντα Πιερίδη να ξεσπά κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη.«Πρόκειται για ανήλικο παιδί, ένας έφηβος που μάσησε την γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα τον είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ