Μαριάντα Πιερίδη : H ανάρτηση – απάντηση στη Φλορίντα Πετρουτσέλι ! ” Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο μαζί μου…” !!!

Όπως είδαμε χθες μέσω ανάρτηση της η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στα όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα . Πιο συγκεκριμένα έγραψε

«Καταρχήν χαίρομαι που βοηθάω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει. Από κει και πέρα, δεν έχω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Θα απαντά όποτε θέλω να απαντάω και δεν θα απαντάω όποτε δεν θέλω να απαντάω, απλά πράγματα.

Το μόνο λοιπόν που έχω να πω, είναι το εξής: Εννοείται πως θα μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα που περνάω. Γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω μια άλλη γυναίκα να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει κατάματα το δικό της πρόβλημα. Η γυναικεία αλληλεγγύη και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά για μένα είναι πάνω από όλα.

Όπως επίσης αντίστοιχα διαχειρίζομαι και τη χαρά μου. Χαίρομαι να τη μοιράζομαι. Η χαρά, όπως λέει και ένα ρητό, είναι σαν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί όταν το βάλεις στο φούρνο, ανοίγεις όλα τα παράθυρα. Αν η άποψη του καθενός είναι διαφορετική από τη δική μου, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε θα κατακρίνω τη δική σου άποψη, μην κατακρίνεις την δική μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ