Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη : ” Είναι ένα μάθημα και αυτό , εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε ” !!!

Στο Super Κατερίνα μίλησε χθες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αναφέρθηκε στο κλείσιμο του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη αλλά και στα ζευγάρια που οδηγήθηκαν στο χωρισμό μετά το Survivor . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης, δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξε το ‘19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε για τους χωρισμούς

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ