Mαρία Σολωμού : ” Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου θα …” !!!

Στο Χαμογέλα και Πάλι και στο Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε χθες η Μαρία Σολωμού και είπε τα εξής

“Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα “νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς” είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε στη συνέχεια, μιλώντας για τις σχέσεις της, τον έρωτα και τον γιο της: “Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα όλους που είχα σχέση, όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά κάτι μικρές εκπλήξεις, κάτι βιβλιαράκια με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές.

Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Είσαι στην Ακρόπολη, βλέπεις τη θέα και τρως σουβλάκι, το καλύτερο. Ο έρωτας δεν έχει καμία ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, εγώ το μόνο που θα συζητήσω μαζί του είναι αν έχει επίγνωση της κατάστασης”.

Όπως είπε στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού, δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, αλλά θα έκανε με τον Μπραντ Πιτ. Η ηθοποιός μίλησε όμως και για την τηλεόραση.

“Δε θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το “Γεια σας, καλώς ήρθατε’” δε θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είναι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Γιατι για αυτό είπα όχι στο Booth. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο “καθώς πρέπει” για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει” είπε η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ