Μαρία Παλαιολόγου : ” Το παράπονο της ” κυρίας Νίτσας ” από το ” Κωνσταντίνου και Ελένης ” για τον Χάρη Ρώμα – ” Δεν ασχολείται μαζί μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στη κάμερα της εκπομπής Open weekend και στην Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη η ” κυρία Νίτσα ” από το ” Κωνσταντίνου και Ελένης ”ή αλλιώς Μαρία Παλαιολόγου η οποία και αναφέρθηκε στο ρόλο της αλλά και στο Χάρη Ρώμα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Ήταν μπαμ ο ρόλος μου στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Μικρός, αλλά δεν έχει σημασία. Είχα παίξει και σε άλλα με τον Ρώμα, εξίσου καλά, αλλά δεν ασχολείται ο κύριος Ρώμας μαζί μου. Έχει και τις δουλειές του, με εμένα θα ασχοληθεί; Μιλάμε σπανίως. Πολλές φορές τον είχα πάρει τηλέφωνο και του είχα πει ότι θέλω δουλειά, αλλά δεν μπορούσε

Άρεσα τόσο πολύ στους ηθοποιούς και του τεχνικούς που μα μακιγιέζ του είχε πει να με βάλει σε περισσότερες σκηνές. Ακόμα με φωνάζουν στο δρόμο “κυρία Νίτσα”. Ο ρόλος δεν είχε γραφτεί για μένα, έτυχε και τον πήρα. Στους δεύτερους και τρίτους δίνουν ότι είναι για πέταμα.

Πάρε τον κύριο Ρώμα και ρώτα τον γιατί δεν έπαιξα στο Καφέ της Χαράς»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ