Μαρία Μπακοδήμου : Aπαντά για τη φωτογραφία με τη Σοφία Χατζηπαντελή και το πολυσυζητημένο photoshop !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή της Γεια σου η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε όσον αφορά τη κοινή φωτογραφία με τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία συζητήθηκε .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα με τη Σοφία, της λέω: έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία. Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Τη βλέπω, ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, βάζω ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι αλλά δεν πρόσεξα πολύ το φρύδι. Μετά είχα δουλειές, δεν έκατσα να ασχοληθώ», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του «Γεια Σου».

«Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω: ίσως να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια», κατέληξε στην αφήγησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είπα: ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι. Σοφάκι μου, συγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι», είπε κλείνοντας το θέμα η Μαρία Μπακοδήμου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ