Mαρία Μάρκου : ” Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά , τότε διέψευσα πολύ κόσμο ” !!!

Στο Vita και στην Ελευθερία Κανακάκη μίλησε η Μαρία Μάρκου η οποία έγινε γνωστή ως ” Η γυναίκα με τα μαύρα ” από το The chase και είπε τα εξής

«Τα προσόντα είναι αυταπόδεικτα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι συγκεκριμένοι ακαδημαϊκοί τίτλοι, που για κάποιους σημαίνουν κάτι και για άλλους δεν σημαίνουν τίποτα. Αν όμως πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά, τότε διέψευσα πολύ κόσμο. Είχα αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν είμαι μια χαζή μελαχρινή – γιατί έχω υπάρξει και μελαχρινή. Τα πρότυπα και τα στερεότυπα είναι για να σπάνε», είπε η Μαρία Μάρκου.

Στην προσωπική σας ζωή οι άντρες πώς σας αντιμετωπίζουν; Με δέος, με θαυμασμό ή με φόβο;

Κάποιες φορές με τρόμο! Και με δέος και με θαυμασμό όμως. Έχω τύχει αντικείμενο πολλών συμπεριφορών, πολυσχιδών και διαφορετικών. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο αλλά και από τι θέλει κάθε φορά το άλλο φύλο από μένα. Δεν πιστεύω στις πνευματικές ανωτερότητες και κατωτερότητες. Εκεί όπου υστερώ εγώ μπορεί να υπερτερεί ο άλλος. Πιστεύω στις ισορροπίες. Και με τέτοιους ανθρώπους έχω συνυπάρξει και εξακολουθώ να συνυπάρχω: με δυναμικές προσωπικότητες σε ισορροπημένες σχέσεις.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ