Αρκετά ενοχλημένη φαίνεται πως είναι τελευταία με το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου η οποία και χθες δεν βγήκε στην αποφώνηση της εκπομπής . Μάλιστα η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής μίλησε στο Open Weekend και στη Σοφία Μανουσακίδου και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας
«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα» είπε η Μαρία Κορινθίου.
Όπως όλα δείχνουν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα θέμα που ήταν να παρουσιάσει η Μαρία Κορινθίου και τελικά παρουσιάστηκε από άλλο πρόσωπο της εκπομπής.







