Mαρία Κωνσταντάκη : ” Έγινε χαμός – Δεν με έδιωξε από το σπίτι αλλά μας πήρε ο δι@ολος και μας σήκωσε όλους ”

Καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη και είπε

Σίγουρα υπήρξε περίοδος της ζωής μου που ήμουν θυμωμένη με τους γονείς μου, θεωρώντας ότι για παράδειγμα ο πατέρας μου δεν με στήριξε όταν ήθελα να γίνω ηθοποιός…. Πού να με στηρίξει τώρα ο άνθρωπος; Δηλαδή όταν του το είπα, έπαθα εγκεφαλικό σχεδόν. Ο πατέρας μου είχε συνδυάσει τις ηθοποιούς με όλα τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να τα πω, είμαστε και σε πρωινή εκπομπή. Τις είχε συνδυάσει με ένα πολύ μαύρο πρόσωπο. Πίστευε ότι οι ηθοποιοί είναι ελευθέρων ηθών” ανέφερε αρχικά.

Αμέσως μετά, η ίδια πρόσθεσε: “Του είχα πει κιόλας ότι και θα δουλέψω σε μπαρ και ότι θα πάρω μηχανάκι. Και τα τρία μαζί του τα είπα! Άντεξε! Από υγεία είμαστε πολύ καλά! Έγινε χαμός. Όχι, δεν με έδιωξε από το σπίτι, αλλά, -όπως καταλαβαίνεις ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που βρίζει- μας πήρε ο δι@ολος και μας σήκωσε όλους. Η μάνα μου στοχοποιήθηκε για την εξέλιξη αυτή, η αδερφή μου, εγώ“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ