Μαρία Καβογιάννη : ” Mε έχουν αγκαλιάσει στον δρόμο κλαίγοντας για τον ρόλο μου στο ” Maestro ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη στη φίλη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή ” Γεια σου ” και αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά Maestro . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής  “Έχουν υποστεί πάρα πολλοί άνθρωποι και γυναίκες αυτή την βία και αυτό μας ενώνει. Μα κι εγώ συγκινούμαι. Μια δυο φορές βρέθηκαν δυο γυναίκες και αγκαλιαστήκαμε, μου είπαν “Θέλω να σε αγκαλιάσω” και κλαίγαμε σαν να ξέραμε ότι κλαίμε γιατί αυτό το πράγμα συμβαίνει στις γυναίκες και όχι μόνο στις γυναίκες”. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της και την περίοδο που είχε εργαστεί ως δασκάλα.

Πήρα πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ. Ήταν λάθος το ότι πήγα στην ΑΣΟΕΕ. Παρότι ήξερα πολύ καλά ότι δεν θα το ακολουθήσω, έπρεπε να το τελειώσω. Όταν αναλαμβάνω να κάνω κάτι το φέρνω εις πέρας”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Καβογιάννη θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από την περίοδο που δούλευε ως δασκάλα. Η ίδια είπε: “Ήταν ωραία στο σχολείο γιατί έχει άμεση σχέση με το θέατρο. Τα αγάπησα πάρα πολύ τα παιδιά. Μια φορά είχα πάει σε ένα πρωινό σχολείο και μου είχαν δώσει την ‘Α Δημοτικού και έβλεπα τις άλλες δασκάλες της “πρώτης”, που έκαναν στα παιδιά της τάξης τους μια γνωριμία με το σχολείο και τους πήγαιναν στην αυλή και στις άλλες τάξεις. Εγώ δεν ήξερα πολύ καλά το σχολείο αυτό, αλλά ήθελα να το κάνω αυτό για να μην “μείνουν” πίσω τα δικά μου παιδιά. Και πήρα αυτά τα παιδάκια κι έψαχνα το σχολείο και νομίζω χάθηκαν και από μόνα τους τα παιδιά γιατί ήμουν μόνο με 3- 4 παιδάκια στην τάξη και ερχόντουσαν άλλες δασκάλες και μου έφερναν τα υπόλοιπα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ