Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου η οποία και αναφέρθηκε στη μεγάλη της κόντρα με την Εύη Δρούτσα .Πιο συγκεκριμένα είπε
Θα μπορούσατε να πάρετε μέρος και στο Fame Story;
Θα είναι η Εύη Δρούτσα εκεί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Προσωπικά δεν έχω μαζί της κόντρα, τότε που κάναμε το Fame Story συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου.
Υπήρχε πράγματι ένταση ανάμεσά σας.
Δεν την είχα ξεκινήσει εγώ, αλλά εκείνη. Οπότε, αφού θα είναι η Εύη Δρούτσα στο Fame Story, καταλαβαίνετε…
Δεν πειράζει, θα κάνω άλλα πράγματα εγώ, θα κάνω το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα ετών 80» του Κώστα Παπαπέτρου, που θα ανέβει μάλλον στο Broadway.
Επίσης θα κάνω με τον Κώστα Γόνη stand up comedy τον Οκτώβριο και περιμένω μια περίπτωση να κάνω κανονικό θέατρο γιατί όλα αυτά είναι μια δυο φορές την εβδομάδα.







