Mαρία Ηλιάκη : ” Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες ημέρες να φλερτάρει με τη θλίψη ” !!!

Όπως γνωρίζουμε μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να ζει την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της αφού πριν λίγους μήνες ήρθε στο κόσμο το πρώτο της παιδί , ωστόσο η ίδια τις τελευταίες μέρες όπως εξομολογήθηκε και στα instagram stories νιώθει μεγάλη θλίψη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει -δε μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη γιατί είναι κάτι σοβαρό- με τη μεγάλη θλίψη. Θλίψη να το πω; Αγωνία να το πω; Φόβο να το πω; Ούτε ο φόβος μου αρέσει ως λέξη. Γενικώς, κάπως να μην είμαι καλά κάποιες μέρες. Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από 5-6 χρόνια, να ξαναρχίσω το τετράδιο των θαυμάτων, γιατί κάπως πρέπει να βάλω τον εαυτό μου να εστιάσει στα θετικά.

Γιατί όπου και να γυρίσω, όπου και να διαβάσω, κάτι άσχημο γίνεται. Αυτό, λοιπόν, είναι το βιβλίο των θαυμάτων. Σας το προτείνω να το ξεκινήσετε κι εσείς μπας και σωθούμε. Εκεί, γράφεις κάθε μέρα τα καλά που σου συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είναι ας πούμε ‘Κέρδισα το λόττο ή βρήκα τον άντρα των ονείρων μου ή γενικά μεγάλα πράγματα. Ξεκινάς από τα πολύ μικρά. ‘Σήμερα ξύπνησα και έφτιαξα έναν τέλειο καφέ. Σήμερα ξύπνησα, παρατήρησα τον ήλιο και αισθάνθηκα όμορφα. Με κοίταξε το μωρό μου και μου χαμογέλασε. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε όμορφα’.

Πράγματα πολύ απλά και καθημερινά για να φτάσουμε μετά στα μεγάλα. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να εστιάσεις στα καλά, στα μικρά, μικρά καλά και τα μικρά, μικρά, μικρά μετά θα γίνουν πολλά, πολλά, πολλά και μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα, γιατί αλλιώς δε βγαίνει» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ