Στο Πρωίαν σε είδον βρέθηκαν καλεσμένοι η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης με αφορμή την εκπομπή τους στην ΕΡΤ 1 ” νωρίς , νωρίς ” . Πιο συγκεκριμένα είπαν
Μεταξύ άλλων, οι παρουσιαστές της ΕΡΤ ρωτήθηκαν αν είπαν αμέσως το “ναι” στο να αναλάβουν την παρουσίαση της νέας πολύ πρωινής εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε πάνω σε αυτό: “Εγώ μέσα μου είπα απευθείας το “ναι”. Απ’έξω μου ήθελα λίγο να πάω σπίτι και να συζητήσω λίγο με τον άνδρα μου. Να συζητήσω αυτήν την καινούργια καθημερινότητα, να συζητήσω το ποιος θα πηγαίνει το παιδί στο σχολείο το πρωί, κάποια πρακτικά πράγματα, ο οποίος (ο άνδρας μου) ήταν πάρα πολύ χαλαρός και μου λέει “δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα“”.
Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε την καλεσμένη του: “Εσύ αισθάνεσαι ότι πρέπει να σηκωθείς για να πας το παιδί στον παιδικό σταθμό;“.
“Μη μου το ανοίγεις τώρα αυτό το θέμα, θα βάλω τα κλάματα. Έχω πάρα πολλές τύψεις που δεν θα πηγαίνω εγώ την Κατερίνα στο σχολείο και προσπαθώ να το διαχειριστώ, το έχω κάνει μέσα μου τεράστιο” είπε η Μαρία Ηλιάκη.







