Μαρία Ηλιάκη : ” Δεν κάλεσα τον Νίκο Μουτσινά και ξέρετε πολύ καλά γιατί ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την 2 ετών κόρη τους . Μάλιστα εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και η Μαρία Ηλιάκη ρωτήθηκε γιατί δε κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Κλαίω από το πρωί που βαφτίζω την κόρη μου, Κατερίνα. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Έχει και γενέθλια σήμερα κι έχει αγχωθεί λίγο με τον κόσμο. Δώσαμε το όνομα της πεθεράς μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το ακούσει, οπότε ας χαρεί η άλλη γιαγιά, που ζει και μπορεί να το ακούσει και να χαρεί περισσότερο” είπε αρχικά.

Και σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά είπε: “Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Αλλά τώρα δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές, αυτή τη μέρα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ