Μαρία Ένεζλη : ” Όταν γέννησα έπαθα διάσταση ηβικής σύμφυσης . Έλεγα , ” τι έχω πάθει ? ” Τρελάθηκα ”

Στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day μίλησε η Μαρία Ένεζλη και είπε τα εξής
“Η εγκυμοσύνη μου ήρθε πολύ απρόσμενα. Είχα ανακατωσούρες μέχρι και την ημέρα που γέννησα. Όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μου, έπαθα διάσταση ηβικής σύμφυσης. Η λεκάνη μου ήταν στενή και ταλαιπωρήθηκα αρκετά”, εξομολογήθηκε.

Η γέννα συνοδεύτηκε από δυσκολίες, καθώς το μωρό ζύγιζε 3.700 γραμμάρια, κάτι που την ανάγκασε να ακολουθήσει φυσικοθεραπείες και να φοράει ειδική ζώνη. Ο γιατρός της μάλιστα την προειδοποίησε ότι ίσως χρειαζόταν νέο χειρουργείο – γεγονός που την ανησύχησε βαθιά. Ωστόσο, όπως είπε, “τελικά όλα διορθώθηκαν από μόνα τους. Είναι θαυματουργές αυτές οι 40 ημέρες μετά τη γέννα”.

Παρά τις δυσκολίες, η Μαρία Ένεζλη δεν έχασε τη δύναμη και το μαχητικό της πνεύμα:
“Δεν ήμουν άνθρωπος που το έβαζε κάτω. Ήμουν πολύ μάχιμη. Δεν έκανε να πάρω αγκαλιά το μωρό μου γιατί δεν έπρεπε να σηκώνω βάρος. Το είχα αγκαλιά όταν ήμουν καθισμένη. Όταν χρειαζόταν να το κάνω μπάνιο, μου το έφερνε η μητέρα ή ο άντρας μου”.

Έπειτα μίλησε για την ηλικία στην οποία βρισκόταν όταν ήταν έγκυος: “Σχεδόν 44 ήμουν, ήρθε τελείως απρόσμενα. Δεν σκεφτόμουν να κάνω οικογένεια και παιδί. Το είχα κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ό,τι είναι δρομολογημένο θα σου έρθει”. 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ